+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Chlamydia

A nemileg átvihető  betegségek  20-30%-nál azonosítható  kórokozó, a  lappangási idő 3 nap-tó 3 hét-ig terjedhet. Férfiaknál elsősorban a húgycső gyulladását okozza, de nyilván innen tovább is terjedhet, a nőknél a méhnyak gyulladásán túl felszálló jelleggel a kismedencei  belső női nemi szerveket is elérheti, ami miatt meddőség is kialakulhat.

 

Amennyiben a panaszok alapján  felmerül a Chlamydia fertőzés, indokolt a teljes bakteriológiai és STD ( nemileg átvihető betegségek) kivizsgálást elvégezni, mivel a tünetek hátterében többféle kórokozó is meghúzódhat.

 

Rendelésünkön mindkét nemnél nagy tapasztalattal rendelkezünk a nemileg átvihető kórokozók  kezelésében, lehetőség van valamennyi bakteriológiai és STD vizsgálatra is.

 

 

Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine