+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Húgyúti fertőzés

Akut formájánál  a vizelettenyésztés elindítása és ultrahangos vizsgálat  után megkezdett  antibiotikus kezelés  biztosítja a gyógyulást. A visszatérő vagy krónikus megbetegedés estén keresnünk kell  a betegség állandó megjelenését   magyarázó anatómiai vagy működésbeli  okokat és a korábbi kivizsgálás által fel nem tárt illetve nem kezelt  körülményeket. Nők esetében  a húgyúti fertőzések szinte csak a hüvely viszonyainak rendezése mellett  gyógyíthatók.

 

Rendelésünkön mindkét nemnél nagy  nagy tapasztalattal rendelkezünk a húgyúti fertőzések kivizsgálásában, kezelésében és a kiújulások elleni küzdelemben. 

 

 

Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine