+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Vesekő

A vesében elhelyezkedő húgyúti köveket nevezzük vesekőnek, az általuk okozott, sokszor az elviselhetetlenségig fokozódó fájdalmat vesegörcsnek vagy vesekólikának. A fájdalom akkor alakul ki, ha a kő elmozdul és olyan helyzetbe kerül, hogy a vizelet útját elzárja. Az orvosi ellátás egyrészt az azonnali fájdalomcsillapítást másrészt a kő nagyságának és helyzetének megállapítását követően  az egyénre szabott  legmegfelelőbb ellátás meghatározását  jelenti.

 

Rendelésünkön hosszú tapasztalatra tekinthetünk vissza  a húgyúti kövesség diagnosztikájában és  az optimális megoldások kiválasztásában.

 

 

Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine