+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Fitymaszűkület

A fityma nyílásán a makk nem fér át, így a fityma nem húzható hátra . Ez zavarja a tisztálkodást, a sexualis életet és a vizelést is, felnőttkori hirtelen kialakulása a cukorbetegség első tünete lehet.Végleges megoldást a körülmetélés ( circumcisio)  jelent, ami  egyébként igazoltan véd a fertőzések ellen.

 

Rendelésünkön  előnyös feltételekkel van lehetőség a circumcisio  elvégzésére, a beavatkozás díja a varratszedést és az esetleges műtét utáni konzultációkat is tartalmazza.

 

 

Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine