+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Ultrahang vizsgálat

Napjainkban az urológiai  diagnosztika talán legfontosabb  eszköze, mert az  ultrahanggal a  húgyivarszervek kitűnően, gyorsan, a beteg terhelése nélkül  vizsgálhatóak. Azonnal pontos vélemény mondható  a vesék,mellékvesék, a vesevezeték felső és alsó szakasza, a húgyhólyag, a prosztata,az ondóhólyagok, a herék és a mellékherék vonatkozásában.
 
 
Rendelésünkön a modern, nagy felbontású, többféle vizsgálófejjel felszerelt ultrahangkészülék és a több mint 25 éves ultrahangos tapasztalat biztosítja a gyors és pontos diagnózist.
 
 
Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine