+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Merevedési zavar

Merevedési zavarról (ún. erektilis diszfunkció) van szó, ha a nemi aktus a merevedés elégtelen volta miatt nem jöhet létre, vagy a magömlés előtt megszűnik és ez az állapot legalább 3-6 hónapon keresztül fennáll. A „merevedési zavar” kifejezés jól tükrözi, hogy egy visszafordítható jelenségről van szó. Mivel az erekció a megfelelő hormonális háttér mellett egy komplex ér-ideg együttműködés eredményeképpen jön létre, többirányú kivizsgálás szükséges az okok tisztázása céljából.

 

Rendelésünk nagy tapasztalattal rendelkezik a merevedési zavarok kivizsgálása és kezelése terén. Betegeinkkel nyugodt, barátságos környezetben négyszemközt,  részletesen meg  tudjuk beszélni a panaszok hátterét és a javasolt  terápiát.

 

 

Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine