+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Férfi klimax

(aging male sy.)
 
Az idősödő férfiaknál a változás kora, a klimax, időben sokkal jobban elhúzódik mint a nőknél,a tünetek részben általános jellegűek és a közérzetet érintőek, de különösen jelentős és riasztó élmény a szexuális élettel kapcsolatos negatív tünetek észlelése.
 
Csökkenhet a nemi vágy, kevésbé intenzív az orgazmus, a merevedés nehezen jön létre, rövid ideig tart, esetleg nem is tökéletes, csökken az ondó mennyisége.
 
Mindez kedélyállapot-romláshoz, állandó önmegfigyeléshez, depresszióhoz vezethet.
 
Ma már ennek a bonyolult, összetett folyamatnak a részletei ismertek, rendelkezésre állnak azok a gyógyszerek, melyek segítenek ezt a nem könnyű időszakot minél zökkenőmentesebben átvészelni. A legfontosabb, hogy merni kell a szakembert felkeresni és a panaszokról beszélni.
 
Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine