+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Induratio penis plastica (IPP), Peyronie- betegség

A barlangos test erős kötőszövetes tokjának ismeretlen eredetű, helyi, körülirt megvastagodása, akár meszesedése. Eleinte a merevedéskor jelentkező feszülő érzés, esetleg fájdalom hívja fel rá a figyelmet, majd később az elváltozás a hímvessző elkanyarodását okozza erekció során. A görbület olyan nagyfokú lehet, hogy akár a közösülés lehetetlenné is válhat.
 
Többféle gyógyszeres kezelés használatos, ha az elváltozás több mint egy éve fennáll és kiterjedés szempontjából megállapodott, műtét is végezhető.
 
Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine