+36 20 9739 823
+36 20 9341 628

Dr. Berényi Pál urológiai magánrendelő

Vesedaganat

(tu.renis)
 
A vese rosszindulatú daganata az összes felnőttkori daganatos betegség 3 %-át teszi ki. A férfiaknál nagyobb számban jelentkezik, előfordulási aránya a 60-70 éves korosztály körében a legnagyobb. A korai stádiumban felfedezett, áttétet még nem adó folyamat a vese eltávolításával eredményesen gyógyítható.
A korai felismerésre csak úgy van esélyünk, ha az 50 év feletti, egészségügyi intézményben (rendelő, kórház) bármilyen panasszal megjelenő betegeknél elvégezzük a hasi ultrahangvizsgálatot. Ez a Magyar Urológus Társaság Szakmai Kollégiumának ajánlása is, így rendelőnkben a prosztataszűrés "részeként" természetes módon elvégezzük a vesék ultrahangvizsgálatát is.
 
Urológiai magánrendelés budapestEuropian Association of UrologyWorld Congress of EndourologyUrológiai szakrendelésAmerican Urological AssociationDr. Berényi PálProstate cancer WorkshopUrológiai magánrendelés budapestenDeutsche Gesellschaft für UrologieProsztata szűrővizsgálatMagyar Köztársasági Érdemrend LovagkeresztjeUrológia magánrendelésMagán urológiaEuropian Urological Winter ForumMagán urológia budapestUrológia budapestBest Poster PresentationUrológia magánrendelésOndóvizsgálatGerman Society of Anti-aging Medicine